ICT Werkplekbeheer

Graficom Aruba kan uw organisatie en/of ICT-team ondersteunen bij het optimaliseren van werkplekbeheer. Dit kan ter ondersteuning zijn aan uw huidige ICT-afdeling bij drukte of afwezigheid, of wanneer bepaalde expertise benodigd is.

Binnen uw organisatie zijn er meerdere werkplekken? Wij kunnen al uw werkplekken beheren, ongeacht of het laptops, tablets, vaste PC’s of cloudwerkplekken zijn. Graficom Aruba kan u en uw medewerkers ontzorgen op IT-gebied, zodat uw medewerkers zich op hun werk kunnen richten en niet bezig zijn met allerlei IT-randzaken. Door pro-actief beheer kunnen wij ervoor zorgen dat problemen worden voorkomen en u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Het is aan ons de taak om te zorgen dat uw systemen altijd up-to-date zijn en voorzien zijn van de laatste (beveiligings-)updates om zo ook uw security te kunnen waarborgen.

Servicedesk

Mochten er toch incidenten optreden waar uw ICT-afdeling op dat moment geen tijd voor heeft of mocht er behoefte zijn aan een bepaalde expertise dan kunt u altijd rekenen op onze servicedesk medewerkers. Met meer dan 40 IT-specialisten verdeeld over Aruba, Nederland en Aruba staan zij uw organisatie te woord voor het eventueel verder oplossen van uw probleem. Omdat wij ook specialisten lokaal op Aruba hebben zitten kunnen zij indien noodzakelijk ook bij u op locatie komen.

Neem contact met mij op.

Heeft u liever dat Graficom contact met u opneemt? Vul dan hieronder uw gegevens in dan neemt een medewerker van Graficom zo spoedig mogelijk contact met u op.