Support Downloads

Support Downloads

Altijd bereikbaar voor u

Om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving up-to-date blijft, continu beschikbaar is en dat incidenten snel worden opgepakt, heeft Graficom een full-skilled servicedesk. De servicedesk is te bereiken op: +297 588 2279

De servicedesk is het centrale aanspreekpunt voor al uw IT-gerelateerde vragen. Onze medewerkers registreren alle meldingen, helpen gebruikers direct bij vragen en proberen de melding zoveel mogelijk op afstand op te lossen. Als de melding zo niet kan worden opgelost, komt er een supportmedewerker binnen de afgesproken tijd bij u langs om het probleem ter plekke te verhelpen.

Natuurlijk adviseert Graficom u ook graag bij uw investeringen in hardware. Ook kunnen wij u gunstige leasevoorwaarden aanbieden waardoor u de investeringsuitgaven kunt spreiden. Het doel is u zoveel als gewenst te ontzorgen in de IT-capaciteit en IT-omgeving.

Graficom IT Support instant verbinding

Om een van onze engineers toegang te verlenen tot uw systeem dient u onderstaande stappen te volgen. Zodra de applicatie is gestart kunt u de weergegeven codes communiceren naar onze engineer.

1. Start applicatie

Werkwijze

  • Kies bij het venster voor uitvoeren.
  • Kies bij het daarna volgende venster wederom voor uitvoeren.

Afhankelijk van de versie van uw besturingssysteem kunt u hierna normaals een vraag van Windows krijgen. Deze vraag dient u bevestigend te beantwoorden.