Support

Altijd bereikbaar voor u.

Graficom heeft op zowel Curaçao als in Nederland een full skilled servicedesk die voor support zaken wordt ingezet. Daarnaast hebben we op Aruba ook lokale aanwezigheid, zodat hier ook op locatie support kan worden gegeven. Rekening houdend met de tijdzones zijn er over een lange periode ervaren IT specialisten beschikbaar om uw IT omgeving te onderhouden. Om u zoveel mogelijk te ontlasten kijken wij welke werkzaamheden vanuit welke locatie gedaan kunnen worden, zodat u als klant hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Onze servicedesk

Mochten er incidenten optreden waar uw ICT-afdeling op dat moment geen tijd voor heeft of mocht er behoefte zijn aan een bepaalde expertise dan kunt u altijd rekenen op onze servicedesk. Deze servicedesk is bereikbaar via telefoon en per e-mail. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, waarbij u tussen 06:00 en 17:00 uur (op werkdagen) direct één van onze medewerkers aan de lijn krijgt.  Met meer dan 40 gecertificeerde IT-specialisten verdeeld over Aruba, Curaçao en Nederland staan zij uw organisatie te woord voor het eventueel verder oplossen van uw probleem of incident. Omdat wij ook specialisten lokaal op Curaçao hebben zitten kunnen zij indien gewenst ook bij u op locatie komen.

Onze servicedesk is te bereiken via telefoonnummer: +297 290 0001 en/of per e-mail via support@graficom.com

Neem contact met mij op.

Heeft u liever dat Graficom contact met u opneemt? Vul dan hieronder uw gegevens in dan neemt een medewerker van Graficom zo spoedig mogelijk contact met u op.